Justin Bieber a fost atacat de un fan in New York

Scris de

Starul adolescent Justin Bieber a fost tulburat dupa ce un barbat a sarit peste o baricada de la un eveniment promotional Macy’s ieri dupa amiaza si l-a aruncat la pamant.

Un martor spune ca Bieber repeta “Poftim? Poftim?”, in timp ce barbatul tipa la el si il ataca. Acesta a fost imediat luat de cei de la securitate iar NYPD l-a arestat, in urma relatarilor. Bieber a intrat repede in magazin si a refuzat sa vorbeasca cu reporterii.

Starul se afla la magazinul Macy’s pentru a-si lansa noul parfum, Someday. Datorita lansarii, peste 100 de fani au campat langa magazin timp de doua zile.

Nu este prima data cand Bieber are probleme in New York; in 2009, un eveniment de la mall-ul Roosevelt Field din Long Island a fost anulat, dupa ce un director din compania de inregistrari a lui Bieber a fost arestat.

Acesta le-a transmis printr-un mesaj pe Twitter sutelor de fani care inconjurasera mall-ul sa plece, pentru ca nu i se da voie sa intre in mall si politia ameninta ca atat el cat si fanii vor fi arestati.

Pe masura ce multimea s-a marit, fanii au inceput sa fie agresivi, imbrancindu-se. Cei de la securitate au inchis intrarile principale pentru a preveni ca alti fani sa intre, apoi i-au scos din mall pe cei care deja intrasera. Autoritatile spun ca cinci persoane au suferit rani minore.

Sursa: My Fox NY
Sursa foto: Sun Photo

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. oare de ce a fost adacat bieber ?

  2. Roxana says:

    Pss.poate omu nu-l suporta :)))..vrea sa dispara.. in romania st multi care vor asta cuii ii zic de biber zike aa biberonu ala? dute ma drq cu prostu taw:))>.Avea omu cv cu el:))

  3. da, pai cred ca e evident ca avea ceva cu el :))

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.