Justin Bieber a pierdut lupta pentru un miliard

Scris de

Justin BieberFanii l-au cam lasat balta pe Justin Bieber. Micul artist a pierdut in fata lui Lady Gaga cursa pentru 1 miliard de afisari pe You Tube. Totusi Justin Bieber se poate consola cu faptul ca unele dintre piesele sale au cu sute de milioane mai multe vizualizari decat cele ale excentricei actrite. Una dintre ele este “Baby” care se afla cu peste 100 de milioane inainte de single-ului “Bad Romance”.

Victoria lui Lady Gaga era prevazuta de David Birch, director de comunicare TubeMogul, care spunea ca Lady Gaga va trece prima linia de finis.

Mai nou, Justin Bieber a aparut pe coperta unei reviste, cu putin prea mult photoshop aplicat. El a fost luat peste picior de presa de monden, care l-a asemuit cu o papusa.

Sursa: Bsckids
Sursa foto: Jezebel

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Nici Justin Bieber nu se lasa batut usor, el primind doua premii la categoriile Best Male si Best Push Act. Chiar daca a pierdut pe Youtube, oare cum se va incheia aceasta rivalitate? […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.