Leonardo DiCaprio s-a imbogatit din incasari in 2010

Scris de

Incasarile din box-office-ul mondial l-au adusĀ pe Leonardo DiCaprio in topul castigatorilor de venituri al anului 2010. Succesul financiar s-a datorat celor doua productii “Shutter Island” si “Inception” care s-au aflat in primele 15 filme din box-office, conform clasamentului intocmit de revista Forbes. In totalitate, acestea auĀ incasat 1,1 miliarde de dolari.

Pe locul al doilea, actrita Mia Wasikowska are in cont mai multi bani in urma rolurilor principale din “Alice in Wonderland” si “The Kids Are All Right”. Desi productia 3D a lui Tim Burton cu incasari de 1,03 miliarde de dolari a stat mai mult pe umerii lui Johnny Depp, protagonista a aparut in toate scenele filmului. Astfel, ea a reusit sa il surclaseze pe Depp, al carui buget a crescut cu cateva zerouri din rolurile Palarierului Nebun si turistului (“The Tourist”).

Robert Downey Jr. vine pe locul al patrulea in clasamentul incasarilor pe 2010, mai mult datorita lui “Iron Man 2”, decat lui “Due Date”. Daniel Radcliffe inca se afla in top pe cea de-a cincea pozitie, insa viitorul sau este incert o data cu incheierea francizei “Harry Potter”. Pana atunci, banii continua sa curga si publicul inca mai asteapta ultima parte din finalul povestii.

Sursa: Forbes
Sursa foto: California Rumor

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.