NetBet, primul cazino online reglementat in Romania

Scris de

netbetJocurile de noroc au fost mereu la limita legii, lucru care a dus la numeroase neintelegeri si probleme pentru clienti. Chiar de curand, aproape 55.000 de romani au fost luati in vizor de Oficiul National al Jocurilor de Noroc (ONJN) si sunt pasibili de amenzi intre 5.000 si 10.000 RON, pentru ca au avut nesansa de a juca pe siteuri fara autorizatie in tara noastra.

Pentru cei care vor sa evite astfel de probleme, solutia este simpla. Alegerea unor siteuri autorizate. Cazinoul NetBet este un astfel de exemplu, primind dreptul de a organiza jocuri de noroc prin decizia nr. 927/24.06.2015, emisa de Comitetul de Supraveghere ONJN. Pentru a incuraja jucatorii, NetBet ofera si diverse bonusuri la inregistrare sau pe parcurs, in functie de jocurile alese: O excursie la New York, gadgeturi Apple sau un AirBoard, precum si bonusuri in bani. Puteti afla mai multe detalii pe pagina de promotii a siteului.

NetBet AirBoard

Printre tipurile de jocuri disponibile se afla Jackpot, Sloturi, Ruleta, Poker, Blackjack si o selectie de sporturi virtuale. Toate pot fi jucate si de pe dispozitive mobile, direct pe site sau din aplicatiile specifice.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.