Niste baieti – concert aniversar Club A

Scris de

Miercuri seara de la ora 23.00 pe scena Club A urca Niste Baieti. Infiintata in 2006, trupa a sustinut peste 100 de concerte in cluburile din Bucuresti si din tara si a participat la festivaluri Open Air precum Stufstock sau Motorrock Ploiesti Bucov.

Niste Baieti a luat fiinta intr-un club underground din Bucuresti in care cei 4 protagonisti consumau voie buna si dispozitie de cantat. Proiectul Niste Baieti propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise inainte, in timpul si dupa epoca “de aur”, in ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generatiilor tinere.

Primul material discografic independent a fost lansat in 2006 si a aparut sub numele de “Adunate din popor si cantate din topor”, iar acum trupa pregateste aparitia celui de-al doilea album.

Trupa este formata din: Albert Mihaiteanu (voce), Barbu Niculae (bas), Gabi Georgescu (chitara), Andrei Dan Modrea X-u  (tobe).

Pretul de intrare ramane studentesc: 10 lei.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.