Noi fotografii Beatles scoase la licitatie

Scris de

Un fan Beatles scoate la licitatie fotografii inedite ale trupei, realizate in timpul vizitelor facute starurilor, weekend de weekend, timp de doi ani.

Sue Baker avea doar 15 ani cand a dat de proprietatea din Londra a lui Sir Paul McCartney, dupa o descriere vaga a casei facuta intr-un interviu. Cantaretul i-a dat, mai tarziu, si adresele colegilor sai de trupa, spunandu-i: “Du-te si bate si la usa lor!”

Adolescenta economisea bani prin distribuirea ziarelor pentru a putea calatori in capitala britanica in fiecare saptamana, batand la usile lui McCartney, George Harrison, John Lennon si Ringo Starr.

Baker era intotdeauna bine primita de prietenoasa trupa – chiar si fratele ei cel mic, Philip, se juca cu fiul lui Lennon, Julian, in timp ce ea vorbea cu starul.

“Ne duceam in fiecare weekend si Paul iesea si ne dadea autografe. Apoi ne-a intrebat daca i-am vizitat si pe ceilalti si i-am raspuns ca nu stiam unde locuiesc. Asadar, ne-a dat si adresele lor si am inceput sa-i vizitam ”, isi aminteste Baker, acum in varsta de 59 de ani.

“Intotdeauna raspundeau la usa si vorbeau cu noi. Mi-l amintesc pe John spunand ca daca nu ar fi fost oameni ca mine, el nu ar fi trait intr-o casa asa draguta.”

Colectia cuprinde fotografii cu Sue Baker si fiecare membru al trupei, dar si plicul pe spatele caruia McCarteny a scris adresele colegilor sai de trupa.

Vanzarea va avea loc in Anglia, la Cameo Fine Art Auctioneers, pe 3 august.

“Sper ca cineva sa se bucure de ele. Pentru mine aduc numai amintiri minunate.”

Sursa: Contactmusic
Sursa foto: Rgcred.wordpress.com

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.