O scena, o multime, multe maini in aer

Scris de

Miercuri, ora 23. Club A este atat de plin incat abia poti sa te misti. In jur de 150 de persoane asteapta ca Suie Paparude sa urce pe scena.

Desi concertul incepe cu vreo ora mai tarziu decat se anuntase, in momentul cand Bean saluta publicul, nimanui nu ii mai pasa de intarziere. Toata lumea tipa, toate mainile sunt in aer, iar din boxe incepe sa se auda “E sunet in aparat”.

Este clar ca Suie sunt de 100 de ori mai buni live decat in studio, iar asta se datoreaza in primul rand comunicarii cu publicul care este, ca de obicei, extraordinara. Binecunoscutul “ready, ready, ready, ready, ready, ready, are you ready?” nici nu isi mai are rostul, absolut fiecare persoana din club danseaza, canta fiecare vers, iar unii chiar fac pogo.

Pe langa melodii foarte cunoscute, precum “Razboinicul luminii”, “O noapte mai lunga”, “Cea mai buna zi”, “Pentru inimi”, “Cronica” sau “Moartea boxelor”, cei trei canta si piese de pe viitorul album, care sunt foarte bine primite de catre public.

Singurul lucru care deranjeaza este aglomeratia, dar, dupa un timp, nici nu mai conteaza. Muzica este prea buna ca sa te gandesti la altceva si, in plus, nu stiu daca as gasi o locatie potrivita pentru Suie. Poate doar Arena Nationala ar fi destul de incapatoare pentru toti fanii care, de fiecare data, umplu pana la refuz sala de concert, indiferent care ar fi aceasta.

Dupa aproape o ora si jumatate de concert, Bean, Michi si Dobrica incearca sa coboare de pe scena. Dar cum sa faci asta, cand toti fanii iti scandeaza numele si cer mai multe melodii? Suie se intorc pentru inca cateva piese, iar fanii sunt in extaz.

Tot ce poti sa iti doresti dupa un concert Suie Paparude… este un alt concert, cat mai repede. Nu stiu la altii cum e, dar stiu cum e la Suie!

Sursa: Renne
Sursa foto: Club A

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.