Prahovenii vor putea admira frumusetile din Hal Vilvorde

Scris de

Finala concursului de frumusete Miss Babes Hal Vilvorde va putea fi vizionata si in Romania pe postul local Prahova TV. Ea va fi prezentata in olandeza de Grégory Goethals si in romana de Andreea Teoharescu.

Competitia Miss Babes Hal Vilvorde are in prim plan cinci candidate provenind din medii multilingvistice ce locuiesc in viitorul district Hal Vilvorde, o periferie flamandra a Bruxelles-ului. Scopul evenimentului este de a promova imaginea si a reda prestigiul zonei.

Finala este organizata de societatea de productie Medianext si ii va avea drept gazde in seara de 11 iulie pe Grégory Goethals si Andreea Teoharescu. Prezentarea evenimentului se va derula in limba olandeza si romana pentru postul Prahova TV. Parteneriatul dintre televiziunea Prahova TV si casa de productie Medianext a luat nastere in urma retragerii in ultimul moment a canalului public flamand Een detinut de VRT. Medianext  a publicat un anunt pentru gasirea unui nou partener pe reteaua de socializare Facebook, la care a raspuns prompt televiziunea Prahova TV.

Andreea Teohanescu este o tanara romanca, producator, jurnalist si freelancer TV care locuieste in Bruxelles si s-a nascut in judetul Prahova.

Candidatele sunt testate in mod egal despre cunostintele lor in domeniul politicii Belgiei si va fi declarata castigatoare cea care va acumula cel mai mare numar de voturi pe siteul competitiei.

Sursa: 7sur7
Sursa foto: 7sur7

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.