Primele camere de escape room cu realitate augmentata vor fi lansate in Bucuresti

Scris de

EscapeReality Escape RoomsEscapeReality lanseaza o noua modalitate de divertisment: camere de tip escape room cu o aplicatie proprie de realitate augmentata. Intr-o aventura de o ora, oamenii vor intra in rolul unor agenti care calatoresc in timp si rezolva misiuni bazate pe inteligenta si cooperare, intr-un decor de film.

Sunt disponibile patru camere, construite sub forma unor diorame combinate cu o scena de teatru. Echipe de la 2 la 6 jucatori pornesc dintr-o zona de muzeu interactiv al timpului, cu exponate reale, augmentate digital, alaturi de care se pot fotografia si filma. Misiunile lor ii vor purta prin Egiptul antic, pe vremea cand se construiau piramidele, intr-un templu de la inceputurile Imperiului Aztec, in viitor, in Londra si Tokyo cu tematici steampunk si cyberpunk, dar si catre momentul de creatie al Universului, unde au posibilitatea sa fie martorii Big Bangului.

Camerele de la EscapeReality au componente istorice si educationale si le ofera vizitatorilor informatii despre fapte mai putin cunoscute, din diferite perioade istorice, care vor fi folosite apoi ca indicii pentru rezolvarea enigmelor intalnite in cadrul calatoriilor temporale.EscapeReality Escape Rooms

Escape Rooms reprezinta o experienta in care un grup de oameni colaboreaza pentru a rezolva o misiune intr-un spatiu determinat, avand la dispozitie o perioada anume de timp. Conceptul a aparut pentru prima data in jocurile pe PC si console. S-a transformat apoi in Real Life Escapes si Virtual Reality Escapes. Conceptul de realitate extinsa combina medii reale cu medii virtuale, in care au loc interactiuni om-tehnologie. Extended Reality (XR – realitatea extinsa) include Virtual Reality (VR – realitatea virtuala) si Augmented Reality (AR – realitatea augmentata).

Pentru cei care vor o activitate sigura in conditii de pandemie, un loc unde sa se foloseasca de abilitatile lor si ale unui grup restrans de cunoscuti, calatoriile in timp de la EscapeReality reprezinta prilejul perfect de a-si pune in evidenta un bun simț de observatie, gandirea critica, logica, atentia la detalii, ingeniozitatea, creativitatea si imaginatia.

Sursa: Renne
Sursa foto: EscapeReality

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.