Suie Paparude vin miercuri in Club A

Scris de

Formatia Suie Paparude va sustine un concert live miercuri, 17 octombrie 2012, in Club A din Bucuresti.

Trupa s-a format chiar in Club A, in toamna lui 1993. Pe atunci, era formata din cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre – Dobrica; Haute Culture) si un clapetist (Mihai Campineanu – Michi), iar stilul pe care il aborda era alternativ-new-wave.

Dupa un an de la infiintare, in trupa ramasesera doar Dobrica si Michi. Mai departe, au abordat un stil mai comercial: industrial.

In 1995, in trupa intra si DJ Vasile (care nu va ramane decat pana la sfarsitul anului). In aceasta componenta, Suie Paparude lanseaza primul lor album, care se bucura de un real succes.

In 1998, formatia revine la formula de trei, atunci cand DJ Niky4 i se alatura. Totusi, dupa numai un an, si acesta paraseste trupa.

In 2003, Michi si Dobrica au decis sa colaboreze cu Cezar Stanciulescu (Junkyard). Acesta a ramas in trupa pana in 2009, cand a hotarat sa urmeze o cariera solo.

In prezent, formatia este formata din Michi, Dobrica si Marius Alexe (Bean), cel din urma fiind implicat si in proiectul Subcarpati. Pana acum, Suie Paparude a lansat opt albume: Suie Paparude (1995), Salveaza-te (1997), Musca (1998), Urban (2000), Atac la persoane (2003), Scandalos (2005), A fost odata… (2008) si E suflet in aparat (2010).

Fanii trupei vor putea auzi miercuri piese precum Soundcheck, Cea mai buna zi, E suflet in aparat, Razboinicul luminii, Cu zambetul pe buze, Moartea boxelor, Pentru inimi, A fost odata… sau Armada verbala.

Durata evenimentului: 23:00 – 01:00.
Pretul de intrare ramane studentesc: 10 lei.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Formatia Suie Paparude va sustine un concert live miercuri, 17 octombrie 2012, in Club A din Bucuresti….Citeste mai mult […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.