“The Other Guys” sunt “The Good Guys”

Scris de

The Other Guys este o comedie politista reusita cu Mark Wahlberg si cu Will Ferrell. Cand am dat peste primul trailer al filmului m-am gandit ca ar fi de vazut. Pana la intrarea in cinema am sperat ca sa fie cel putin la fel de bun ca in clipuri. Am avut noroc. Sunt multe ocazii care te fac sa razi sau macar sa zambesti.

„The Other Guys” este despre acei tipi necunoscuti ai unui grup, cei care se ocupa cu hartiile, dar care nu sunt luati in serios. Mark Wahlberg impreuna cu Will Ferrell au intrat in rolul a doi detectivi condamnati la munca de birou. Allen ( Ferrel) e multumit cu munca de a scrie rapoarte si a sta la birou toata ziua, insa Terry ( Wahlberg) e nefericit si vrea cu orice pret sa faca munca adevarata de detectiv.

Dupa ce Highsmith (Samuel Jackson) si Danson (The Rock) dispar din peisaj, lasand locurile de eroi ai orasului disponibilie, Terry vede oportunitatea de a iesi in evidenta si-l trage si pe Allen dupa el. Dau peste un caz in care era implicat un om important, spalare de bani si coruptie. Cazul in sine nu este interesant, dar modul celor doi de a interactiona este ceea ce face acest film un succes.

Terry nu-l suporta pe Allen si-l insulta la fiecare ocazie. Cand merg spre primul lor caz intr-un Prius (masina lui Allen), Terry il ataca imediat: „I feel like we’re literally driving around in a vagina”. Ferrell face exact ce v-ati astepta de la el: joaca un personaj ciudat, cu gusturi curioase, ce exercita o atractie incredibila la femeile frumoase, si cu exagerarile de rigoare.

Surprinzator a fost Michael Keaton, care a interpretat rolul capitanului Gene. Un capitan care termina discutiile cu versuri din melodiile de la formatia TLC ( grupul de fete R’n’B) si care mai avea o slujba ca manager la un magazin, pentru ca fiul lui sa ajunga DJ.

Ironia musteste in filmul acesta:  Allen primeste un pistol de lemn, apoi ajunge chiar la un fluier , sau miscarile de balet invatate de Terry doar pentru a rade de un copil din cartier, cazurile in care sunt mituiti etc.

Adam McKay, regizorul filmului, s-a reunit cu Ferrel dupa ce au lucrat impreuna la “Anchorman – The Legend Of Ron Burgundy” ( de asemenea o comedie destul de buna) si “Step Brothers”. McKay a dovedit ca poate face si un film de actiune. Explozii, impuscaturi in slow motion sau urmaririle cu masini sunt bine realizate si ar putea face parte dintr-un film de actiune get-beget.

Trofeul pentru cel mai amuzant personaj trebuie sa-l inmanez lui Mark Wahlberg. Ne-a aratat partea lui comica, iar insultele lui, dansul, sau nervozitatea care e pe cale sa explodeze oricand, m-au facut sa rad de fiecare data. Ferrell nu a iesit din tipar, Keaton a avut niste momente bune, iar Eva Mendes, in calitate de sotia lui Ferrell, a fost excelenta. Desi nu a avut prea mult timp pe ecran, atunci cand a fost a reusit sa fie sexy, amuzanta si numai buna pentru rol.

Daca vrei sa razi, du-te si vezi filmul asta. Din 8 octombrie la Hollywood Multiplex.

Sursa: Renne
Sursa foto: Impawards

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. sandman says:

    Totusi, destul de slabut. Nici nu se compara cu Old School.

  2. Florin says:

    Da, Old School a fost un film fun, dar other guys e facut in alt stil. Cred ca e o altfel de comedie

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.