Un colt de paradis la Redesign Yourself, a doua editie

Scris de

Nici n-au trecut doua luni de la prima editie a targului Redesign Yourself si deja este cazul sa ne mai improspatam garderoba. Si cum orice lucru bun e musai sa vina macar de doua ori, Alin Dinica va asteapta cu bratele deschise la episodul  cu numarului doi al targului cu pricina.

Sambata, 28 aprilie, incepand cu ora 12:00, strigam lista de prezenta la Purple-Voyage Club ( fostul club Shade) si va invitam sa va testati imaginatia, combinand dupa bunul plac nenumaratele piese vestimentare si accesorii ce vor defila in fata voastra.

Invitatul special al evenimentului este designerul Denis Predescu, ale carui creatii le veti putea admira, acesta punand la dispozitie o mica parte din universul sau de frumos.

Si de aceasta data, vizitatoarele sunt raplatite cu o tombola la care participa automat. Premiile? Va trebui sa mergeti si sa vedeti singure.

Renne si-a notat deja in calendar si va invita cu drag, in calitate de partener media, sa ne rasfatam cu lucruri frumoase.

Intrarea este libera.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.