Serviciul Google Drive, lansat oficial cu integrare in Google Docs

Scris de

the benefits of reading to children

10″ />Google tocmai ce a lansat serviciul Google Drive, unde utilizatorii pot folosi gratis 5 GB pentru a stoca documente, filmulete, fotografii sau carti. Google Docs este deja integrat in noua oferta.

Utilizatorii pot stoca 25 GB de spatiu pentru 2,49 dolari pe luna, 100 GB pentru 4,99 dolari sau 1 TB cu 49,99 dolari. Trecerea la un cont platit va duce automat si la cresterea spatiului in contul de Gmail pana la 25 GB.
Functionalitatea Google Docs din interiorul Drive va permite utilizatorilor sa lucreze cu alti oameni in timp real si exista si abilitatea de a partaja fisiere cu alte persoane, de a raspunde la comentarii sau primi notificari.
Cautarile in Google Drive se pot face fie prin cuvinte-cheie, fie dupa tipul fisierului sau proprietar. Serviciul poate recunoaste si documentele scanate.
Utilizatorii pot atasa fotografii in Drive la postari din Google+ iar in curand acelasi lucru se va putea face si cu emailurile din Gmail.

Momentan Google Drive este disponibile pentru PC, Mac si Android iar curand va veni si pe iPhone si iPad dar si pe Linux.

La cum il descrie compania, serviciul pare chitit sa distruga Dropbox, foarte popular pe dispozitivele mobile. Microsoft SkyDrive nu se pune, nefiind prea folosit…

Sursa: The Verge
Sursa foto: www.technobuffalo.com

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.