Balaurul bicefal si hiperinflatia

Scris de

Namila Sarko Angie s-a instalat in mod “demorocratic” pe tronul european. A eliminat printr-o lovitura de coada doi premieri alesi in mod democratic, pe Mamandreu si pe Bunga Bunga. Balaurul a facut insa aceaste eliminari in stare somnoroasa. Iata-l insa trezindu-se si frecandu-si cei patru ochi, cu pleopele inca usor lipite. Circulatia sanguina din creierele celor doua capete incepe sa se intensifice, rezultatul fiind aparitia unei imagini stranii pe retinele fiarei. O imagine care reprezinta o zona euro restransa. Sau pana la urma nici o zona.

In sfarsit cei ce au aruncat banii contribuabilului cu lopata vor trebui sa inceapa sa vada abisul in care au scufundat toata Europa. Ai cumva intentia sa te bucuri? Las-o mai moale! Faptul ca namila va observa inevitabilul nu insemneaza doacamdata nimic. Nimic altceva decat alte intalniri, alte divergente si discutii duse la infinit, pe banii contribuabilului, desigur, pana in momentul in care inevitabilul va trebui sa se intample.

Ori iese Germania din zona euro, ori ies “porcii”. Scenarii ar mai exista dar eu nu am intentia sa le parcurg. Voi lasa aceasta treaba pe seama celora care vor calcula pierderile rezultate din fiecare varianta, pentru ca doar de pierderi poate fi vorba. Sperand totusi ca macar in aceste momente de cumpana mascariciocratii sa aleaga varianta cea mai ieftina si cea mai functionala. Nu as paria totusi nici pe aceasta alternativa. Tinand cont de talentul birocratilor care masoara curbura crastavetilor de-a tergiversa si de a complica lucrurile pana la explozie.

Oricum, un lucru este cert. In cazul in care vreun ”porc” s-ar intoarce la valuta lui de bastina dupa iesirea din uniunea monetara o hiperinflatie in tara respectiva este aproape inevitabila. Euro ar putea cadea si el in bucatele in cazul in care Germania s-ar hotara sa-l paraseasca. Iata deci rezultatele extrapolarilor liniare facute de vigilentii experti in economie: Un haos si un “bunga bunga” de toata frumusetea.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.