Carlos Slim ramane cel mai bogat om din lume

Scris de

Topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume il are in frunte, pentru al doilea an consecutiv, pe mexicanul Carlos Slim. Mogulul telecom s-a imbogatit cu 20,5 miliarde de dolari de anul trecut, strangand o avere totala de 74 de miliarde de dolari.

Pe cea de-a doua pozitie, Bill Gates insumeaza “doar” 56 de miliarde de dolari, dupa ce si-a donat mai mult de o treime din avere actiunilor caritabile. Medalia de bronz i-a revenit lui Warren Buffett, cu o suma in cont de 50 de miliarde de dolari.

Nu puteau lipsi din clasament nici “miliardarii Facebook”, cel mai sus clasat fiind Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare, alaturi de partenerul sau, Eduardo Saverin, cel mai tanar miliardar din top, Dustin Moskovitz de 26 de ani si antreprenorul Sean Parker.

Lista Forbes a crescut pana la 1.210 pozitii, cu 214 mai multe decat anul trecut. Pentru prima data, numarul miliardarilor de origine asiatica este mai mare decat al europenilor, Statele Unite ale Americii fiind in continuare “izvorul” celor mai multi bogati.

Topul complet Forbes il puteti vizualiza aici.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: Forbes

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.