Echipa “Sustin Educatia” lanseaza un nou concurs pentru elevi si studenti

Scris de

Echipa Sustin Educatia impreuna cu UPC Romania le propune liceenilor si studentilor sa participe la concursul Educatia tine si de mine si de tine! Concursul are la baza o campanie de strangere de fonduri pentru proiecte educationale propuse de profesori din Romania pe site-ul www.sustineducatia.ro.

Elevii si studentii se pot inscrie pe site-ul www.sustineducatia.ro/concurs pana pe data de 24 martie iar intre 28 si 30 martie toti concurentii vor beneficia de traininguri online sustinute de specialisti in comunicare, management de proiect, voluntariat si fundraising. Concursul propriu-zis va incepe pe 1 aprilie si se va incheia pe 30 aprilie si are scop dublu: pe de o parte strangerea de fonduri pentru proiectele educationale iar pe de alta parte consolidarea abilitatilor de lideri si viitori specialisti in fundraising ale participantilor.

„Elevii de liceu şi studenţii vor testa eficienţa mediului online, vor înţelege mai multe despre ce înseamnă să strângi fonduri pentru educaţie, în  România, şi vor afla lucruri interesante despre lucrul în echipă, despre cum să comunice cu publicul. Făcând aceste lucruri, ei vor fi cei care concretizează proiectele educative înscrise de dascăli pe site. Sunt câştiguri pentru ambele părţi şi este mult mai mult decât un simplu concurs cu premii.”, declară Cristiana Anca, coordonator al Susţin Educaţia.

Sustin educatia este un program fondat de Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor (ARET) pentru a sprijini educatia din Romania si pentru a creste nivelul calitativ din gradinitele, scolile si liceele din tara.

Sursa: Renne
Sursa foto: SustinEducatia

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.