Dacia mareste salariile in criza

Scris de

DaciaSalariile angajatilor Dacia vor creste cu 110 lei de la 1 octombrie, a anuntat marti constructorul local de automobile. Mai mult, acestia vor primi si cate o prima in valoare medie de 400 de lei. Anuntul vine pe fondul incheierii negocierilor intre administratia Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia. „In acordarea acestei mariri salariale, conducerea Dacia a tinut seama de pastrarea puterii de cumparare a salariatilor sai in contextul actual”, se arata in comunicatul transmis de companie.

Aceasta este cea de-a doua crestere salariala acordata de Automobile Dacia pe anul 2009. La prima serie de negocieri din luna februarie s-a stabilit marirea salariilor cu 70 de lei incepand cu data de 1 ianuarie si cu 40 de lei, începând cu data de 1 aprilie. Astfel, Dacia a acordat anul acesta o crestere salariala generala in valoare de 220 lei.

Sursa: Renne.ro

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Se pare ca Dacia isi revine din ce in ce mai bine din criza, astfel ca salariile muncitorilor vor creste de la 1 octombrie cu cca 110 RON si mai e loc si de niste prime [mai multe detalii gasiti aici]. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.