Soarta leului

Scris de

eurPentru a evita repetiile, aruncati o privire pe graficele pe care le-am lasat postat in trecutĀ  aici. Primul, precum si al doilea, sunt cele pe care le vedeti de foarte mult timp, actualizate. In cazul graficului euro, primul din stanga, se observa rezistenta pe care am vazut-o de atatea ori. Ea coincide si cu momentul in care valuta comunitara a inceput s-o ia la vale. Euro a cazut asadar conform asteptarilor si a reusit sa perforeze nivelul de 4,1780. In cazul unei perforari consistente a acestui suport, urmatorul suport fiind intervalul care se vede in grafic. Acest suport, va trebui sa intoarca directia de miscare euro.

dolarIn cazul dolarului aprecierea s-a produs, de la nivelul suportului pe care l-am vazut de atatea ori. Aprecierea va trebui sa continue dupa aceasta corectie pe care o avem in momentul de fata. Nivelele corectiei sunt expuse si ele pe grafic. Primul pret tinta de la aceste nivele, este 3,10.

Graficele vechi la care se refera acest articol le gasiti pe www.analizatehnica.co.nr

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: Analizatehnica.co.nr

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.