Volkswagen ne aduce masina viitorului

Scris de

Volkswagen a realizat un clip video in care prezinta masina viitorului: cu o forma aproape sferica, aceasta nu are volan si nici roti, plutind deasupra solului pe perna de aer.

Anul trecut, producatorul auto Volkswagen a lansat in China o campanie numita ‘The People’s Car Project’, in cadrul careia oricine putea sa isi trimita ideile pentru o noua si inovatoare masina.

O tanara care studiaza animatia si designul de jocuri a trimis schita pentru aceasta masina, iar cei de la Volkswagen i-au adus ideea mai aproape de realitate prin acest clip video realizat cu cele mai noi tehnologii cinematografice.

Daca ar exista cu adevarat, masina ar avea doua locuri, nu ar avea volan, fiind controlata cu un joy-stick, iar informatiile utile referitoare la viteza sau traseu ar fi proiectate pe parbriz. Dar, cel mai interesant, ar fi propulsata cu ajutorul unui sistem magnetic.

Sursa: M.I.C. Gadget
Sursa foto: M.I.C. Gadget

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.