Acer a lansat telefonul Ferrari

Scris de

Dupa laptopul Ferrari, producatorul taiwanez de electronice Acer si constructorul auto italian au prezentat vineri ultima lor creatie: telefonul Ferrari, bazat pe Android.

In fapt acesta nu este un telefon cu totul nou, ci o versiune a modelului Liquid al Acer, numai ca este nu produs in serie ci doar in 200.000 de exemplare si are o serie de aplicatii pre-incarcate de companie si echipa Ferrari.

Acer este al doilea producator mondial de calculatoare si a intrat pe piata telefoanelor inteligente anul trecut, tintind 6-7% din piata in 3-5 ani. Deocamdata a avut doar un succes limitat, dar producatorii de telefoane stau cu ochii pe companie deoarece foloseste tactici care dat mari batai de cap altor giganti, HP si Dell. Mai exact produce laptopuri foarte ieftine si cu o margine de profit foarte mica, ceea ce a dus Acer la detronarea Dell de pe pozitia a doua a producatorilor de laptopuri.

Sursa: Reuters
Sursa foto: www.siliconrepublic.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] in acest an sa faca si tablete prin Acer Iconia (Android). Dar produce inclusiv telefoane, precum Acer Liquid (Android); ba chiar s-a lansat in producerea de mobile cu Windows Phone 7. Nu a inregistrat mare […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.