Adio Android Market, bun venit Google Play!

Scris de

Google isi rebranduieste intr-o miscare-surpiza toate magazinele online de aplicatii, carti, muzica sau filme sub o singura umbrela: Google Play.

Astfel, dintr-un foc au disparut Android Market, Google Music si Google Books pe care compania le-a unificat cu facilitatea de inchiriere a filmelor si cu serviciile de cloud computing. Acum avem Google Play Books, Google Play Movies, Google Play Music si multe altele.

Chrome Web Store nu e integrat

Nu a fost inclus, insa, in combinatie Chrome Web Store, insa acesta vine pe alta filozofie, respectiv aplicatii Web bazate pe HTML 5, pe cand restul au fost unificate pentru a concura mai bine iTunes de la Apple si oferta Amazon.
Noul magazin online va fi disponibil in urmatoarele zile pentru toate dispozitivele cu Android Froyo 2.2 in vreme ce aplicatia Google Play se va updata automat, asa cum face acum browserul Chrome.

Atac la Apple si Amazon

Integrarea aplicatiilor cu ofertele multimedia si facilitatile de cloud computing si sincronizare va permite utilizatorilor sa stocheze online 20.000 de cantece sau sa cumpere alte milioane noi; sa descarce mai mult de 450.000 de aplicatii si jocuri; sa navigheze prin cea mai mare colectie mondiala de carti electronice si sa inchirieze mii de filme, inclusiv noi sau HD. In fapt, singurul lucru nou este logo-ul, si, bineinteles, numele…

Integrare si pe dektop

Ba mai mult, magazinul nu e disponibil doar pe gadgeturile Android, ci pentru toti utilizatorii Google. Cum? Simplu: daca esti utilizator intri pe play.google.com si te uiti la filme sau sa cumperi muzica de pe un gadget si sa fie disponibila si pe desktop.
De asemenea, asteptati-va la o integrare puternica cu Google+, reteaua sociala fiind folosita pentru recomandari si impresii.

Sursa: SlashGear
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.