Amazon vrea sa porteze pe Kindle cele mai populare aplicatii de iPhone

Scris de

Amazon nu vrea ca platforma sa Kindle sa ramana in urma, asa ca “flirteaza” cu dezvoltatorii de iOS pentru a-i convinge sa porteze cele mai populare aplicatii dezvoltate pentru Apple pe propriul gadget.

Henri Hansen, dezvoltatorul Atomium, a spus pentru AppleInsider ca Amazon l-a “invitat” sa adapteze aplicatia cu tabelul lui Mendeleev pentru utilizarea pe Kindle.
Amazon are deja o conferinta programata pe 29 martie pentru a discuta viitorul aplicatiilor Kindle cu dezvoltatorii.
Momentan, Kindle se bazeaza pe displayul E-Ink, ceea ce reduce stralucirea si reflexia si da bateriei o durata de viata mai lunga. Inca de anul trecut Jeff Bezos, directorul Amazon, spunea ca se lucreaza la un model de display color, dar ca pana la acel moment ceea ce vazuse in laborator nu il multumea. Acum ca s-au lansat zeci de tablete PC si ca rivalul Nook de la Barnes&Noble a primit ecran color, ar cam fi timpul ca Amazon sa faca pasul cel mare.

Ba mai mult, daca ar folosi Android ca sistem de operare, Amazon ar avea acces la un sistem de operare cu doua sute de mii de aplicatii, plus cele specifice Kindle. Iar exact Android are Nook. Numai ca asa compania va ajunge sa depinda de Amazon.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: TG Daily

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.