Apple a aplicat pentru marca “iWatch” in Japonia

Scris de

Dupa luni de zvonuri, iata ca Apple cauta acum sa inregistreze marca “iWatch” in Japonia, dupa ce luna trecuta a cerut acelasi lucru in Rusia, scrie The Verge, care citeaza Bloomberg.

Dispozitivul este descris drept un ceas sau un produs portabil. Apple a depus documentele necesare pe 3 iunie, insa procedura a fost făcuta publica la finele saptamanii trecute.

Pana acum gigantul din Cupertino a fost linistit in anunturi, cu exceptia declaratiei directorului general Tim Cook, ce afirma la conferinta D11 din luna mai ca Apple vede o „oportunitate profunda” in domeniul computerelor portabile.
Pe de alta parte, Apple e cunoscuta pentru „cimentarea” unor nume posibile pentru viitoarele produse. In 2009, compania aplica pentru inregistrarea iSlate, ceea ce pe urma a devenit tableta iPad.

Sony a lansat anul trecut ceasul inteligent SmartWatch, care se conecteaza wireless la smartphone-uri Android, poate prelua apeluri si permite vizualizarea de sms-uri, notificari ale retelelor sociale si mailuri. Japonezii au anuntat recent a doua generatie a gadgetului, cu rezistenta la stropi de apa si depunerea prafului.

Samsung anunta, la randul sau, in luna martie, ca lucreaza la un ceas inteligent. De asemenea, si LG Electronics si Microsoft lucreaza la proiecte similare.

Sursa: The Verge
Sursa foto: Mashable

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] cu bataie lunga se afla de acum celebrele gadgeturi visate de toata lumea in numele Apple: ceasul iWatch si televizorul iTV. Sursa: SlashGear Sursa foto: […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.