Apple va lansa doua noi tablete in 2012, iPad 2 se ieftineste

Scris de

Nici bine nu s-au stins luminile pe rapoartele privind viitorul telefon Samsung Galaxy S III cu procesoar quad-core, ca iata ca morisca a pornit si in dreptul Apple.

Gigantul american va lansa anul viitor nu una, ci doua tablete, scrie publicatia taiwaneza DigiTimes. Astfel, vom avea parte de un iPad high-end, cu ecran dual-LED si rezolutie de 1.536 x 2.048 pixeli, un procesor quad-core A6, camera de 8 megapixeli si o baterie cu o capacitate masiva, de 14.000 mAh, care e de aproape doua ori mai mare decat la actualul model iPad 2.
De asemenea, un iPad de clasa medie va veni cu o camera de 5 megapixeli, in vreme ce actualul iPad 2 va continua sa existe ca optiune ieftina, probabil cu un pret redus pentru a concura tabletele ieftine Android.

Sharp, Sony, LG si Samsung, printre furnizori

Ecranele vor fi livrate de japonezii de la Sharp insa atat LG Display cat si Samsung vor furniza o parte. Procesoarele vor fi in continuare produse de catre Samsung, au mai spus sursele, dupa un design furnizat in continuare de Apple, in ciuda tonelor de procese avute in intreaga lume.
Senzorul camerei de 8 megapixeli va fi produs de Sony, in vreme ce la cel de 5 megapixeli va fi responsabila Samsung, care a castigat primul astfel contract de la Apple.
Bateriile vor fi realizate de Simplo Technology si Dynapack International Technology.

Lansare in ianuarie?

Informatiile sunt conforme cu rapoarte anterioare despre existenta unui iPad HD, plus ideea mentinerii in continuare a modelului care e acum in vanzare a mai fost folosita si in privinta iPhone 4S, care se vinde laolalta cu iPhone 4 si 3GS. Problema e ca DigiTimes scrie ca lansarile vor fi facute in luna ianuarie la iWorld, fosta expozitie Macworld.
Or, Apple s-a retras acum cativa ani de la Macworld. Pe de alta parte, lansarile ultimelor produse iconice ale colosului iT au fost ele in sine un show al lui Steve Jobs. Acum, fara Jobs care sa electrizeze multimile (poate doar Ivy ar putea reusi ceva) si cu un Tim Cook insipid, ar fi o miscare buna pentru Apple sa se reintoarca la radacini.

Sursa: The Verge
Sursa foto: /www.maclife.de

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.