ASUS a lansat telefonul-tableta Padfone

Scris de

Daca Motorola a adus pe lume Atrix, un telefon care se poate conecta la un dock specializat pentru a fi folosit ca laptop, taiwanezii nu se lasa mai prejos.

Asus a lansati azi la Computex, in Taipei, Padfone, un telefon care se poate transforma in mod miraculos intr-o tableta. Telefonul are ecran de 4,3 inci, in vreme ce tableta este de 10,1 inci. Doar introduci telefonul in spatiul specificat si Bingo! Dispozitivul poate folosi puterea sa de procesare si restul de resurse. In plus iti da acces la un ecran tactil mult mai mare. Din fotografii aflam ca are sigur porturi microUSB si microHDMI.

Sigur va rula Android, insa alte detalii precum versiunea sau procesorul nu apar. Totusi, din moment ce gadgetul va veni pe piata spre finele anului e de presupus ca va avea procesor dual core si Android Ice Cream Sandwich, in careĀ Google va unifica toate versiunile de telefon si tableta.


Sursa: SlashGear
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] caz ca va mai aduceti aminte de Asus Padfone, telefonul-tableta promis de Asus inca de anul trecut, veti fi bucurosi sa aflati ca acesta are […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.