Au inceput inscrierile la Webstock Awards 2010

Scris de

Webstock Awards 2010Cea de-a treia editie Webstock Awards va avea loc pe 16 septembrie 2010, la hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Aceasta este o competitie ce isi propune sa premieze cele mai bune si inedite proiecte din mediul online local derulate in ultima perioada si dezvoltate in Romania.

Gala Webstock Awards va completa Conferintele Webstock, un eveniment marca Evensys, organizat in parteneriat cu Vodafone Romania, ce va cuprinde o serie de conferinte si workshop-uri pe teme de social media. Sponsorii evenimentului sunt LG si Petrom.

Ca si la editiile anterioare, Premiile Webstock 2010 se vor desfasura pe parcursul a doua etape: preselectia si jurizarea finala. Preselectia va fi facuta de organizator si va viza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse si verificarea fiselor de inscriere. Jurizarea efectiva va reveni unui grup format din specialisti in online, consultanti in comunicare si cunoscuti antreprenori locali.

Participarea la competitie este gratuita, iar toti cei interesati se pot inscrie in perioada 16 august – 5 septembrie 2010, la adresa awards@evensys.ro.

Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei – Publishing, Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Video & Audio, Blogging Campaigns, Microblogging Projects, Facebook Fan Pages, Facebook Applications, Special projects si “Others”.

Etapa de preselectie se va desfasura intre 5 si 7 septembrie, iar jurizarea finala va avea loc in perioada 7-13 septembrie. Toate proiectele finaliste, inscrise in faza finala de concurs vor fi anuntate pe pagina oficiala a evenimentului Webstock.

In alegerea proiectelor castigatoare vor fi luate in calcul criterii precum originalitatea, design-ul, structura, navigabilitatea si functionalitatea, relevanta si interactivitatea.

Editia de anul trecut a atras in prima faza 130 de proiecte inscrise in cele 12 categorii propuse, 86 dintre acestea fiind selectate pentru a intra in etapa de jurizare finala. Cele mai disputate categorii au fost Others, Utility si Publishing, care au inclus si o serie de proiecte cu un continut specializat, oferind un plus de interactivitate utilizatorilor.

“Anul trecut au intrat in cursa pentru premiile Webstock proiecte dintre cele mai bune derulate in 2009 in online-ul romanesc. Unele dintre lucrari, desi excelente, nu se incadrau totusi perfect in categoriile propuse. De aceea, la editia actuala am introdus cateva categorii noi, cum e cea dedicata proiectelor speciale sau proiectelor desfasurate pe Facebook, reteaua sociala care a avut in ultimul an o rata fenomenala de crestere pe piata locala”, subliniaza Cristian Manafu, Managing Partner Evensys.

Mai multe detalii despre regulamentul competitiei Webstock Awards 2010 sunt disponibile pe Webstock.ro.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.