Beats Audio va lansa un smartphone, un televizor si un concurent pentru iTunes

Scris de

Dragi pasionati ai tehnologiei fine, fiti pe faza, caci un alt copil-minune al momentului e pe cale sa impresioneze.

Beats Audio, compania fondata de Dr. Dre si Jimmy Lovine, este pe cale sa dea lovitura: lansarea unui smartphone propriu, a unui televizor si a unui competitor pentru vestitul iTunes de la Apple, scrie Boy Genius Report, care citeaza surse de incredere. In caz ca nu stiti ce e Beats Audio, trebuie mentionat faptul ca aceasta realizeaza casti si boxe audio de o calitate exceptionala iar produsele sale se gasesc in anumite telefoane HTC, laptopuri si tablete HP sau masini Chrysler.
Ei bine, cu toate acestea, compania doreste lansarea unei linii de produse proprii. Cum ar fi un “adevarat telefon Beats”. Acesta va fi bazat pe Android si va fi asamblat tot de catre HTC, care este si actionar minoritar in companie, insa nu va avea insemnele taiwanezilor. De asemenea, desi competitia e mare iar marjele de profit aproape inexistente, Beats vrea sa lanseze un “televizor cu Beats connect” iar partenerul este Samsung. Scopul final este de a crea o experienta a la Apple, care sa se extinda de la telefon la televizor si apoi catre tableta sau laptop, in acelasi mod in care Apple utilizeaza Apple TV, AirPlay si iTunes.

Atac la iTunes, baza este MOG

Iar abia aici incepe partea interesanta. Pe langa smartphone si televizor, Beats creaza un serviciu asemanator iTunes, cu numele de cod Daisy, care va functiona pe baza de abonament lunar la muzica. Trebuie mentionat ca Beats Audio a cumparat recent serviciul de streaming audio MOG.

Beats e o companie “obsedata” de calitatea sunetului si vrea sa controleze intreaga experienta a utilizatorului. Faptul ca Dr. Dre e muzician si ca produsele sale sunt utilizate si promovate de atatia artisti ne arata ca firma nu va avea probleme in a primi sprijinul caselor de discuri. Conceptul e bazat pe utilizarea unei tehnologii care foloseste putina energie, precum cipurile WiGig, astfel incat sa partajezi toata muzica sau continutul tau multimedia intre dispozitivele Beats. Acestea vor putea comunica unul cu altul fara componente sau gadgeturi aditionale.

Sa vedem ce o sa iasa.

Sursa: Boy Genius Report
Sursa foto: Boy Genius Report

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.