De tot rasul: Apple vrea ca tabletele competitorilor sa nu fie rectangulare si rotunjite la colturi

Scris de

Documentele scapate in public din neglijenta judecatoarei americane Lucy Koh arata cat de hilare au ajuns solicitarile gigantului din Cupertino in procesul cu Samsung. In incercarea de a interzice dispozitivele sud-coreenilor, Apple a trebuit sa aduca in fata instantei modalitati de ocolire ale patentelor sale de design, pentru a clarifica ce poate si ce nu poate sa faca Samsung in aceasta privinta.

Ei bine, cererile companiei fondate de Steve Jobs sunt pur si simplu dintr-un film cu prosti: cand e vorba de telefoane, Apple sugereaza ca acestea sa nu aiba o suprafata neagra, sa nu fie rectangulare si nici sa nu aiba colturi rotinjite. In plus, partea din fata ar trebui sa aiba ornamente substantiale, spre deosebire de o suprafata neteda si curata.

Nici tabletele nu ar trebui sa aiba colturi rotunjite. Ar trebui sa aibe rame groase si o suprafata care nu e pe deplin plata. De asemenea, nu trebuie sa fie subtiri iar interfata ar trebui sa fie confuza.

E fascinant cum Apple chiar a facut in fata unui judecator sugestia ca dispozitivele concurentei sa fie groase, urate, impopotonate si murdare. Trebuie sa suferi cu capul daca incepi sa crezi ca tu ai inventat forma rectangulara sau marginea rotunjita, respectiv dreptunghiul si arcul de cerc…

Sursa: The Verge
Sursa foto: chacha.com

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.