Despre Social Media din Romania, la Webstock 2011

Scris de

teaching your kids to read

/>Cea mai mare conferinta despre social media din Romania, Webstock 2011, va avea loc pe 23 septembrie. Anul acesta, a patra editie este organizata de Evensys impreuna cu Vodafone Romania.

Evenimentul gazduieste Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultimul an pe piata locala. Proiectele pot fi inscrise in competitie in perioada 10 august – 9 septembrie si trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei. Participarea la competitie este gratuita.

Webstock 2011 include doua conferinte ce isi propun sa aduca un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din social media, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu.

Anul acesta, a doua parte a Webstock va include trei micro-evenimente ce vor aborda subiecte majore din online despre retelele sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

“La fiecare editie, cautam sa aducem la Webstock cele mai noi idei, teme de interes si tendintele momentului. De aceea, anul acesta ne concentram atentia pe subiectele relevante in comunitatea social media locala. Ca in fiecare an, suntem deschisi propunerilor, sugestiilor si recomandarilor. Webstock a fost mereu un eveniment deschis catre audienta sa”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys.

Evenimentul va fi transmis live pe Internet. Cei interesati sa participe pot gasi detalii despre modalitatile de inscriere pe Webstock.ro. Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, puteti urmari contul dedicat de pe Twitter si pagina de Facebook.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.