HP ieftineste tabletele TouchPad cu 100 de dolari

Scris de

Desi TouchPad este unul dintre putinii competitori care se pot masura cu iPad, alaturi de Samsung Galaxy Tab 10.1, iubitorii elegantei din sistemul de operare webOS au reclamat pretul asemanator gadgetului de la Apple.

Si daca la Apple ai la dispozitie iTunes si 100.000 de aplicatii in App Store special concepute pentru tablete, zestrea pe care HP a pregatit-o pentru TouchPad este cam slabuta. Asadar, nu se justifica pretul premium pentru gadgetul sau. Compania si-a dat seama de problema si la doar o luna de la lansare a redus preturile cu cate 100 de dolari pentru ambele variante: 399 de “dulai” pentru versiunea de 16 GB WiFi si 499 de dolari pentru cea WiFi. Pe Amazon, versiunea de 16 GB este 375,99 dolari.

Renuntand la profituri, HP isi mareste baza de clienti pentru a putea atrage apoi mai multi dezvoltatori care sa scrie aplicatii pentru platforma webOS. Ceea ce in timp i-ar aduce din nou si mai multi utilizatori. Avand in vedere ca nicio tableta Android nu a rupt gura targului, HP poate sa-si impuna propriul gadget imediat sub iPad si are la dispozitie o “fereastra de oportunitate” pana la lansarea tabletelor cu Windows 8 ARM.

Sursa: HP
Sursa foto: Wired

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.