E oficial: smartphone Fujitsu cu senzor de amprenta si camera de 13 megapixeli

Scris de

Quad-core! Senzor de amprenta! Camera de 13,1 megapixeli! Rezistenta la apa! Ice Cream Sandwich! Toate aceste calitati s-au intrupat intr-un singur telefon, realizat de catre japonezii de la Fujitsu.

Dupa ce s-au laudat recent in Financial Times cu “ofensiva” pe care o vor duce in Europa, niponii au anuntat oficial si varful de gama Arrows, care va fi prezentat la Congresul Lumii Mobile de la Barcelona.
Terminalul vine cu procesor Nvidia Tegra 3 cu patru nuclee, alaturi de care lucreaza un al cincilea “companion”, in vreme ce procesorul video lucreaza cu 12 nuclee. Acesta e acelasi cip ce functioneaza pe tableta Asus Transformer Prime. Gadgetul are un ecran de 4,6 inci si senzor de amprenta pentru o securitate sporita. Camera de 13,1 megapixeli face de rusine tot ce este pe piata si concureaza direct cu oferta Nokia.
Sistemul de operare prezent este ultima varianta de Android, Ice Cream Sandwich, iar dispozitivul promite “durata de viata mare pentru baterie” si conectivitate LTE si WiMAX. Iar la toate astea se adauga si faptul ca e rezistent la apa si praf. De asemenea, e de asteptat si prezenta tehnologiei NFC pentru plati cu telefonul.

Anterior, gadgetul a fost prezentat sub forma unui “prototip” la CES, in luna ianuarie, fiind primul telefon din lume cu procesor quad-core. Partea proasta e ca unitatile ce vor fi prezentate la Congresul Lumii Mobile de la Barcelona sunt doar mostre, ceea ce inseamna ca, cel mai probabil, gadgetul va fi lansat pe piata abia peste doua-trei luni in Japonia iar in august ar putea ajunge si in Europa. Cu cat mai repede, cu atat mai bine!

Sursa: Fujitsu
Sursa foto: Geeky Gadgets

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Samsung si Apple, HTC e nevoit acum sa concureze inclusiv cu ofensiva japoneza de la Panasonic si Fujitsu, plus chinezii de la ZTE si Huawei, care aduc dispozitive din ce in ce mai puternice si mai […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.