LG Optimus 4X HD, un super-telefon cu ecran de 4,7 inci si procesor quad-core Tegra 3

Scris de

Daca Fujitsu a captat toata atentia la CES cu prototipul sau de telefon bazat pe procesorul cu patru nuclee de la Nvidia, camera de 13,1 megapixeli si rezistenta la apa, iar intre timp au tot aparut detalii despre “bijuteria” HTC, iata ca acum, cu putin timp inainte de Congresul de la Barcelona, LG e in centrul atentiei.

Gigantul corean a anuntat “bestia” sa Optimus 4X HD, care vine cu un procesor quad-core Tegra 3 cu frecvente de 1,5 GHz pe fiecare nucleu, alaturi de care lucreaza un al cincilea “companion” pentru sarcini mai usoare. Cipul sau grafic are si el nu mai putin de 12 nuclee.
Terminalul prezinta un ecran True HD IPS LCD de 4,7 inci si rezolutie de 1280 x 720. Mai gasim 1 GB de memorie RAM, 16 GB pentru stocare interna si o bateria de 2.150 mAh care sa astampere “foamea” circuitelor.
Sistemul de operare este o versiune usor modificata de Ice Cream Sandwich, camera este de 8 megapixeli iar grosimea este de numai 8,9 milimetri.

Lumea telefoniei are un nou rege, cel putin pana cand isi incordeaza Samsung muschii si arunca in foc noua generatie a cipurilor Exynos.

Cei de la site-ul italian Telefonino.net l-au surprins intr-un filmulet, pe care il puteti vedea mai jos.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.