Super-oferta: Box.Net ofera 50 GB gratis utilizatorilor de Android

Scris de

Daca stiti ce-i aia Dropbox<

cialis without prescription

/strong>, atunci incolonarea spre site-ul Box, unde compania ofera 50 GB stocare gratis pentru toti utilizatorii de Android care se inscriu pana pe 23 martie.

Pana acum Microsoft SkyDrive era referinta in materie de cloud computing cu cei 25 GB oferiti gratis, insa Box.Net vine cu o oferta irezistibila. Partea proasta e ca, spre deosebire de Dropbox, nu ai o aplicatie desktop cu ajutorul careia sa sincronizezi totul, aceasta fiind disponibila doar celor care platesc. Surpriza placuta e ca functioneaza drag-and-crop, asa ca nu trebuie sa alegi manual sute de fisiere, cum te pune Amazon Cloud Drive. Acesta ofera, insa, sincronizare directa cu muzica achizitionata de la retailerul online.

Aplicatia de Android este si ea destul de rapida si permite utilizatorilor sa trimita fisierele in Gmail sau sa le incarce in Microsoft Office, de exemplu.

O alta problema vine din faptul ca esti restrictionat la urcarea unor fisiere de maxim 25 MB, astfel ca nu se pot incarca decat documente, fotografii si muzica, nu si fisiere video mari. Totusi, sunt 50 GB… Box a oferit recent 50 GB utilizatorilor de iPad si iPhone. Acum asteptam sa vedem ce aduce nou Google prin GDrive si reactia Apple prin iCloud.

Sursa: PC World
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.