Ebay: oamenii cumpara tot mai mult de pe mobile

Scris de

Actiunile Ebay au urcat cu 5% dupa ce operatorul celei mai mari piete de licitatii online a anuntat dublarea profitului net pe trimestrul al doilea, de la 283 milioane de dolari la 692 milioane dolari.

Veniturile au crescut si ele la 3,4 miliarde de dolari, fata de 2,8 miliarde in acelasi trimestru de anul trecut. Defalcat, vanzarile pe site-ul de licitatii au crescut cu 9% fata de anul anterior, pana la 1,81 miliarde de dolari, in vreme ce PayPal a scos 1,36 miliarde, in urcare cu 26%.

Directorul general John Donahoe s-a laudat ca anul viitor prin aplicatiile mobile ale eBay si PayPal vor fi facute tranzactii de peste 10 miliarde de dolari. “Dispozitivele mobile revolutioneaza modul in care oamenii cumpara si platesc, devenind centrul digital al vietii de consumator”, a spus el. “Ei vor ceea ce vor si vor oriunde la orice ora”, a completat el.

Sursa: Market Watch
Sursa foto: Techno Buffalo

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.