Facebook produce pierderi, actiunile scad cu 17%

Scris de

Daca cele 8,8 miliarde de dolari produse de Apple in trimestrul trecut vi s-au parut putine, alti doi giganti, Facebook si Amazon, si-au raportat rezultatele financiare in aceasta saptamana.

Cea mai mare retea de socializare din lume a adus investitorilor doua “bombe”. Facebook a raportat o pierdere neta de 157 milioane de dolari la venituri de 1,18 miliarde de dolari. Pierderea a survenit din cauza compensatiilor acordate angajatilor iar veniturile sunt in urcare cu 32% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Numarul de utilizatori a ajuns si el la 955 milioane, din care zilnic au fost activi 552 milioane, in vreme ce utilizatorii care intra de pe dispozitive mobile au ajuns la 543 milioane.

De asemenea, fondatorul si directorul general Mark Zuckerberg nu a oferit nicio estimare pe trimestrul al treilea astfel ca actiunile Facebook au scazut pe bursa cu 17%, stergand pur si simplu 10 miliarde de dolari din valoarea companiei si 2,3 miliarde din averea lui Zuck.
Acum Facebook mai are doar o capitalizare de 48 miliarde de dolari.

Sursa: Engadget
Sursa foto: The Guardian

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.