Filmeaza HD si 3D cu binoclul Sony

Scris de

logo SonyBinoclurile digitale care inregistreaza nu sunt noi, dar DEV-3 si DEV-5 de la Sony duc tehnologia la ceva impresionant.

In loc sa folosesti un binoclu obisnuit la care ai conectat un dispozitiv ieftin de inregistrare, poti folosi camerele video HD Sony sub forma de binoclu. Pot inregistra in 720p (de inalta definitie) si in 3D, fiind potrivite pentru amatorii de filme in natura.

Binoclurile Sony pot mari pana la 10x in 2D si 5,4x in 3D (modelul DEV-5 ajunge chiar pana la 20x zoom digital). De asemenea, datorita stabilizatorului de imagine si al autofocusului, zoom-ul DEV-5 evita problemele zoom-ului digital, cum ar fi calitatea mai slaba, si permite filmarea in conditii scazute de lumina.

In plus, DEV-5 are un receptor GPS incorporat care permite etichetarea geografica a fotografiilor si a clipurilor video, pentru a putea vedea exact unde erai in momentul inregistrarii.

Durata bateriei este de aproximativ trei ore si jumatate pentru inregistrare 2D, dar vor exista acumulatori aditionali care vor mari durata pana la peste sase ore.

Binoclul Sony foloseste carduri externe de memorie (SD sau stickuri de memorie) si are un port HDMI pentru a putea vizualiza clipurile video pe HDTV.

Modelele DEV-3 si DEV-5 vor fi disponibile din noiembrie, la 1.400, respectiv 2.000 de dolari.

binoclu Sony

Sursa: Popular Science
Sursa foto: Trends updates

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.