Gigabyte aduce cel mai usor notebook din lume, realizat din fibra de carbon

Scris de

Producatorul taiwanez Gigabyte a lansat modelul X11, care, prin cele 975 de grame ale sale, este cel mai usor laptop de 11,6 inci din lume.

Acesta este realizat din fibra de carbon cu balamale din aluminiu iar “subtirimea” sa variaza intre 3 si 16,5 milimetri. Sub carcasa se afla un procesor Intel Ivy Bridge, fara a se mentiona insa daca este Core i5 sau i7 si nici frecventa. Mai departe dam de un chipset Mobile Intel HM77 Express, 4 GB de memorie DDR3 iar de partea video se ocupa un cip Intel HD Graphics 4000.
Pentru stocare exista 128 GB SSD iar la conectivitate avem Wi-Fi b/g/n si un Bluetooth 4.0. De asemenea, se mai gasesc un port USB 3.0, unul USB 2.0, un mini DisplayPort, Combo Audio Jack si un microSD pentru marirea capacitatii de stocare. Specificatiile arata si prezenta gigabit Ethernet iar ecranul este un LED-backlit cu rezolutie 1366 x 768. In fata exista un webcam de 1,3 megapixeli.

Bateria este 4.730 mAh Li-ion. Nu se sufla nicio vorba cand va fi disponibil, dar preturile variaza intre 999 de dolari si 1.299 dolari cu Windows 7 Home Premium sau Professional.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.