Google a facut o demonstratie cu tableta Motorola

Scris de

Daca n-ar fi fost Droid si Droid X succesul Android n-ar fi existat decat ca o nisa unde pasionatii de Linux sa isi dea in petec. Asa ca atunci cand Motorola incepe sa lucreze la o tableta cu Android, e clar ca va fi ceva de impact.

Cam asta trebuie sa fi gandit si Andy Rubin, vicepresedintele Google care se ocupa de dezvoltarea Android. El a facut o demonstratie cu un prototip al unei tablete Android de la Motorola, care sa rupa in bucati Apple iPad.

Rubin a prezentat dispozitivul la o conferinta despre lumea dispozitivelor mobile din San Francisco si a aratat ce vom avea atunci cand noua versiune de Android va fi gata. Prototipul rula Honeycomb, numele de scena pentru Android 3.0, versiunea pentru tablete.

Se pare ca Google si Motorola lucreaza impreuna la acest proiect, care ar trebui sa muste adanc din dominatia iPad, produsul Apple detinand 95% din piata de tablet PC.

Dintre caracteristicile unice ale sale enumeram faptul ca nu are niciun buton fizic, ci doar unele virtuale, ca pe telefonul Droid original si avea si doua camere cu suport pentru videochat. In plus, are un procesor dual-core nVidia 3D. Nu, nu e nicio greseala, chiar 3D scrie TG Daily. Aaa, si era sa uit: tableta putea fi controlata prin gesturi. Despre cat va costa noul produs el nu a spus nimic, dar a mentionat ca gadgetul pe care il tinea in mana face 10.000 de dolari, dupa cum prezinta Los Angeles Times.

Rubin a notat ca aceasta opera tehnologica nu va disponibila “pentru o perioada”. Ceea ce inseamna ca va concura direct cu iPad 2… Mai multa concurenta, mai bine pentru consumator, nu-i asa?

Sursa: Engadget
Sursa foto: All Things D

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.