Google+ are parte de o redesenare. Va place?

Scris de

Google+, proiectul social al gigantului Google, vine cu o noua interfata, mai simpla, mai à la Facebook – generatia de dinainte de Timeline, pentru o mai buna experienta pentru utilizatori.

Google a pus pe partea stanga banda care anterior era sus si care te lasa sa alegi intre flux, cercuri, profil, jocuri si alte facilitati. Tot aici se pot acum pune si aplicatii prin drag and drop, explica Vic Gundotra, vicepresedinte Google. Banda lasa loc pentru Google sa introduca noi facilitati, mai spune el.

Pe partea din dreapta exista acum un loc special pentru chat, asa cum au rivalii de la Facebook pe site-ul lor. Acesta permite integrarea cu Hangouts pentru videochat. Conversatiile sunt acum sparte in “carduri”, la fel ca pe Facebook.
Alte imbunatatiri sunt faptul ca acum galeriile de poze suporta foto mai mari si filmulete mai mari pentru o experienta care sa capteze mai mult.

Google spera ca schimbarile vor incuraja utilizatorii sa posteze mai mult. Din ce am observat eu o mare problema o constituie faptul ca ecranele de postat sunt prea la stanga, in vreme ce chatul este prea la dreapta, astfel ca o bucata consistenta dintre ele sta degeaba aproape goala si “bruiaza” experienta. La fel, sus exista alt spatiu gol, dar care e doar o zecime din ecran. Nici aici Google nu te lasa sa adaugi ce vrei. O explicatie ar fi ca Google intr-un final va adauga reclame si sus si in mijloc. De asemenea, in era ecranele cu rezolutii mari, ar fi mult mai bine daca postarile ar fi in centrul paginii. La modul in care sunt acum, pare ca tot monitorul “cade” la stanga, unde se desfasoara toata activitatea, mai ales daca nu folosesti chatul…

Sursa: SlashGear
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.