Google cumpara aplicatia de email Sparrow

Scris de

Google achizitioneaza SparrowGoogle a achizitionat compania Sparrow, cea care a conceput aplicatia cu acelasi nume pentru Mac OS X si iPhone care simplifica toate elementele din Gmail.

“Suntem incantati sa va informam ca Sparrow a fost achizitionat de Google. Suntem foarte preocupati de modul in care oamenii comunica si am facut tot ce am putut sa va oferim cel mai intuitiv si placut serviciu de mesagerie. Acum ne alaturam echipei Gmail pentru a evolua catre un alt nivel – un nivel care, credem noi, va fi mai bine atins cu ajutorul Google”, declara cei de la Sparrow.

In 2010 Google a cumparat o alta companie care se afla in spatele unei aplicatii iPhone, si anume reMail. Acest program permitea stocarea pe iPhone a unui numar foarte mare de e-mailuri. Dupa achizitionarea reMail, Google a intrerupt imediat furnizarea acestei aplicatii. Nici Gabor Cselle, directorul reMail, nu a ramas prea mult in functie si si-a dat demisia dupa scurt timp.

Sparrow nu a fost scoasa din App Store, desi nu vor mai exista imbunatatiri ale aplicatiei. Nici versiunea pentru iPad nu va mai fi dezvoltata de catre companie.

Autor: Andreea Badoiu

Sursa: Time
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.