Samsung Galaxy S III s-a vandut in 10 milioane de exemplare

Scris de

Galaxy S III, nava-amiral a coreenilor, e deja un hit: Samsung a anuntat ca vanzarile au depasit bariera de 10 milioane de exemplare in doar doua luni.

Gadgetul a atins nivelul in mai putin de jumatate din timpul necesar precedentului model, Galaxy S II, sa atinga aceasta performanta. De asemenea, asta inseamna ca 190.000 de unitati au fost vandute zilnic. E de asteptat ca terminalul sa depaseasca rapid acest nivel, din moment ce Samsung tocmai si-a lansat “bijuteria” si in SUA.
Informatia a fost prezentata de presedintele Jong-kyun Shin, citat de agentia Yonhap News.
Pana la finele lunii Galaxy S III va fi disponibil in 145 de state din lumea intreaga la 296 de operatori telecom. Anterior originalul Galaxy S si Galaxy S II s-au vandut in 50 de milioane de exemplare de-a lungul si de-a latul planetei.

Acum vedeti de ce se teme Apple de Samsung?

Sursa: The Next Web
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. […] pentru oricine ca Samsung, cu profitul sau de 5,9 miliarde de dolari si cu fenomenalele vanzari de 10 milioane de bucati pentru Galaxy S III, este marea amenintare pentru Apple. Coreenii au preluat coroana de cel mai mare producator de […]

  2. mesteru'manole says:

    am citit si am si vazut ca e sponsor oficial la Olimpiada; tot aici am vazut ca in Ro se org un concurs cu quizzuri legate de Jocurile Olimpice; premiile sunt tentante si mai ales ca nu depui mari eforturi! Trebuie sa iti instalezi o aplicatie Samsung Trivia http://www.facebook.com/samsung.mobilers.ro/app_342472629154160?ref=ts si asa te poti inscrie; m-am gandit ca utilizatorii de samsung smartphone ar putea fi interesati!

  3. […] realizarea unor dispozitive mai subtiri. Aceasta se gaseste pe popularele smartphone-uri din seria Galaxy┬ásau sau pe o serie de tablete, precum cele din serie Note. Ambele companii vor sa foloseasca […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.