Google introduce link-urile personalizate pentru paginile Google Plus

Scris de

Google Plus LogoGoogle a anuntat ca utilizatorii Google+ vor putea adauga link-uri personalizate paginilor de pe reteaua sociala. Totusi, aceasta optiune este, deocamdata, valabila doar pentru  paginile de brand si celebritati. Link-urile personalizate vor accesibile si publicului larg, cat de curand.

Noua optiune va permite afisarea numelui utilizatorului si un semn “+” chiar dupa domeniul Google.com. Spre exemplu, daca David Backham a inregistrat adresa “+DavidBackham”, link-ul catre contul de Google+ al vedetei se va schimba in “google.com/+DavidBeckham”.

“Indiferent ca reprezinti un brand de imbracaminte care vrea sa-si promoveze produsele, esti un atlet care vrea sa discute competitiile sportive sau un actor care isi rememoreaza cariera, profilul tau de Google+ te ajuta sa cunosti oameni care iti impartasesc interesele”, spune Saurabh Sharma, unul dintre oficialii Google.

Compania a anuntat, de asemenea, lansarea¬† unui “Studio Mode” pentru Google+, o optiune care imbunatateste sunetul, in special in cazul clipurilor musicale.

“De cand am lansat Google+, acum aproape 1 an, am descoperit o comunitate mare de muzicieni care luau legatura cu fanii lor, in cele mai surprinzatoare moduri, prin intermediul retelei sociale”, mai precizeaza cei de la Google.

 

Autor: Andreea Badoiu

Sursa: The Inquirer
Sursa foto: Google Plus

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.