Casa lui Steve Jobs a fost jefuita

Scris de

Kariem McFarlenUn infractor a furat computere si lucruri personale in valoare de  60.000 de dolari din casa fondatorului Apple, Steve Jobs. Publicatia San Jose Mercury News a consemnat ca hotul, Kariem McFarlen, in varsta de 35 de ani a fost arestat si acuzat de furt din casa fostului  conducator al Apple.  Proprietatea se afla in California de Nord.

Infractorul a fost retinut pana in momentul in care va fi trimis in judecatata. Procesul in care McFarlen va fi judecat va avea loc pe 20 august, iar cautiunea este fixata la suma de 500.000 de dolari.

Bunurile furate de pe proprietatea lui Jobs sunt: doua iMac, trei iPod-uri, un televizor Apple, un colier Tiffany din platina (in valoare de 30.000 de dolari), un colier Tiffany cu diamante in valoare de 28.500 de dolari si portofelul lui Steve Jobs, in care se afla 1 dolar.

Laurene Powell, fosta sotie a lui Steve Jobs, si copii acestuia inca mai locuiesc in casa din California, dar acestia se mutasera temporar din cauza unor lucrari de renovare.  Totusi, nu exista informatii in legatura cu prezenta lor pe proprietate in momentul in care s-a comis jaful.

Pentru fapta savarsita, Kariem McFarlen ar putea primi o pedeapsa de 7 ani si 8 luni, precum si o eventuala prelungire a pedepsei cu 1 an pentru “intrare abuziva pe o proprietate privata”.

 

Autor: Andreea Badoiu

Sursa: The Inquier
Sursa foto: San Jose Mercury News

Etichete: , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.