Google investeste in Machinima

Scris de

Google va prelua un pachet de actiuni in Machinima, investitie prin care pune piciorul in zona web TV, unde Machinima are deja lunar 154 milioane de vizitatori unici si 1,52 miliarde de vizualizari.

Spre deosebire de investitiile in canalele originale YouTube, unde partenerii Google vor primi o parte din banii proveniti din reclame dupa ce isi vor plati inapoi imprumutul, de data asta, Google baga bani in mod direct.
Investitia ajuta Google sa dea un impuls mai mare Google TV, mai ales ca LG tocmai a anuntat ca va lansa un model pe platforma gigantului online.

Machinima este un termen generic care simbolizeaza folosirea unor imagini grafice din jocuri pentru a realiza animatii. Pe masura ce tehnologia s-a rafinat fanii au reusit sa realizeze serii din ce in ce mai populare si povesti din ce in ce mai complexe. Printre cele mai apreciate sunte cele bazate pe jocurl World of Warcraft de la Blizzard, Halo de la Microsoft sau cele care folosesc Second Life.

Sursa: The Verge
Sursa foto: The Verge

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.