Google Nexus 7 de 16 GB este din nou pe stoc

Scris de

Tableta Google Nexus 7 16 GBTableta Google Nexus 7 cu memorie interna de 16 GB este din nou disponibila pentru vanzare. Nexus 7 poate fi acum achizitionat din magazinul online Google Play, dupa ce saptamana trecuta stocurile din Marea Britanie se epuizasera.

Cererea pentru tableta Nexus 7 a depasit asteptarile Google, iar stocurile s-au epuizat la cateva zile de la lansarea gadget-ului. Recent, compania si-a reinnoit stocul si tableta a devenit disponibila, putand fi livrata in 3-5 zile lucratoare.

Pana acum Google nu a oferit nicio informatie cu privire la cifrele inregistrate din vanzari, insa este clar ca noua tableta s-a vandut foarte bine, multumita pretului scazut (199 de dolari) si a calitatilor tehnice pe care le ofera. Nexus 7 are un ecran tactil HD de aproximativ 18 cm, un procesor Nvidia Quad-core Tegra 3, sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, camera pentru apeluri video, posibilitate de conectare la internet Wi-Fi si multe altele.

Google Nexus 7 poate fi comandat din magazinul Google Play atat in varianta de 16 GB cat si in varianta cu memorie interna de 8 GB. Tableta este produsa de Asus, dupa specificatiile Google.

 

Autor: Andreea Badoiu

Sursa: The Inquirer
Sursa foto: It Proportal

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.