Vers 1Q – boxa cu diametrul de 5 centrimetri care functioneaza pe baterii

Scris de

Vers 1qVers 1Q este o boxa cu diametrul de 5 centrimetri care funtioneaza pe baterii si foloseste tehnologia de conexiune Bluetooth. Carcasa cu diametrul de 5 centimetri asigura transmisia sunetului, iar  boxa dezvolta 6.5W amp. De asemenea, exista si o mufa prin care se poate conecta un jack de 3.5 mm (de marimea castilor normale).

Vers Q1 costa 120 de dolari si este produs de compania Kickstarter. La o eventuala comanda, dispozitivul este livrat intr-un pachet foarte mic care poate incapea in palma. Totusi, producatorul sustine ca boxa poate asigura sunetul pentru un spatiu destul de mare comparativ cu dimensiunea sa. Intrucat conectarea se poate face atat prin fir (jack cu diamentrul de 3.5 mm) cat si prin Bluetooth, boxa poate functiona cu aproape orice dispozitiv. Bateria lui Vers 1Q se incarca prin miniUSB si dureaza aproximativ 10 ore.

Acesta nu este primul produs deosebit al companiei Kickstarter. Producatorul mai ofera si ceasuri desteptatoare, casti cu suport de lemn sau tocuri protectoare pentru iPhone si iPad, toate facute din lemn de nuc sau bambus.

 

Iata cum functioneaza boxele:

Autor: Andreea Badoiu

Sursa: TechCrunch
Sursa foto: Acquire Mag

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.