Hartile Google revin pe iPhone

Scris de

Aplicatia Google Maps a revenit in App Store dupa ce Google a lansat o versiune de sine statatoare pentru sistemul de operare iOS.

Pana in vara acestui an Google Maps a fost fondatia iPhone, insa o data cu versiunea iOS 6, Apple a schimbat hartile Google cu o versiune proprie, bazata pe sistemul de cartografiere al TomTom.
Ei bine, Google a facut fanilor sai un cadou nesperat de Craciun, mai ales ca hartile Apple sunt atat de proaste incat politia din Australia a recomandat sa nu mai fie folosite dupa ce mai multi soferi s-au ratacit printr-un desert si au avut nevoie de salvare.
Google Maps vin cu navigare turn-by-turn, intocmai ca si Apple Maps. Concomitent, Google a lansat si un kit destinat dezvoltatorilor de aplicatii, care pot acum sa-si integreze propria oferta cu software-ul Google. Prin acesta, motorul de cautare vrea sa recastige utilizatorii pierduti o data cu trecerea la iOS 6, mai ales ca Apple se lauda ca peste 200 de milioane de dispozitive au fost updatate in doar o luna de la lansare. Momentan, Google Maps nu este optimizata pentru iPad, insa nu va trece mult pana va primi suport.

Partea buna este ca acum nu-ti mai impune nimeni ce produs sa folosesti, insa partea proasta este ca deocamdata sunt probleme in a descarca softul, probabil din cauza ca multa lume se ingramadeste sa-l dea jos. Deja, Google Maps a ajuns direct in top, fiind aplicatia numarul unu din App Store.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.