HP lanseaza oficial Palm Pre 2 si noul webOS 2.0

Scris de

Anul trecut cand Palm anunta la CES noul telefon Pre, multi experti din industrie credeau ca este singurul contracandidat autentic pentru iPhone-ul lui Apple.

Un an si noua luni mai tarziu succesul sau a fost limitat, cauza pentru care Palm s-a vandut si acum sta frumos in panoplia HP. La jumatate de an dupa achizitie lumea inca se intreba cand va prezenta HP un nou telefon cu webOS sau un alt gadget, cum ar fi o tableta.

Ieri, cel mai mare producator mondial de calculatoare a prezentat si prima sa viziune a Palm: noul Pre 2 precum si sistemul de operare webOS 2.0.
Cu noua platforma HP promite un “adevarat multitasking”, unde aplicatiile chiar stau pornite in fundal, spre deosebire de multitaskingul “simulat” de pe iPhone 4. In plus va oferi suport Flash si de tastatura prin Bluetooth. webOS 2.0 vine cu suport integrat de Skype si Facebook dar si JustType, un sistem care permite scrierea de mailuri, SMS-urisi cautari direct din fereastra, fara a deschide aplicatia dedicata.

Palm Pre 2 are procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, GPS si camera de 5 megapixeli. Primii care se vor bucura de el sunt francezii, unde telefonul va fi disponibil de vineri cu 99 de euro la abonament si 449 euro la liber. In Canada si SUA noul model va ajunge in viitoarele luni. Verizon va livra primul Palm Pre peste Ocean.

Sursa: Mobile Magazine
Sursa foto: Palm

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.