HP TouchSmart, o noua definitie pentru calcutoare personale

Scris de

In timp ce Apple incearca sa revolutioneze lumea prin controlul telefoanelor si tabletelor cu gesturi, Hewlett-Packard isi aduce contributia sa la dezvoltarea ecranelor tactile.

HP TouchSmart 610 si 9300 Elite sunt calculatoare personale de tipul all-in-one, care contin absolut tot ce-ti pofteste inimioara: ecran de 23 de inci full HD 1080 cu rezolutie 1920 x 1080. Modelul 610 va fi lansat pe 9 februarie si vine atat cu procesoare Intel cat si AMD, pana la 6 GB RAM, hard de 1 TB, Blu-Ray si boxe Beats Audio. Costa 900 de dolari.
HP TouchSmart 610-1030f scoate de la naftalina caii-putere ai unui procesor Intel Core i3-550, 4GB RAM, 750GB stocare si grafica Intel HD. Versiunea mai sofisticata 610-1050f are un Core i5-650, 6GB RAM, hard de 1TB storage si grafica Intel HD.

Modelul 9300 Elite, gandit special pentru companii, va fi disponibil abia in mai cu procesoare Sandy Bridge, stocare de 160 GB SSD si un webcam de 2 megapixeli, fata de 1,3 megapixeli la modelul 610. Pretul inca nu a fost anuntat.

La ambele modele ecranul se poate inclina la 60 de grade, permitand odihnirea mainii la folosirea multitouch. Ambele au aplicatii optimizate pentru ecran tactil pentru Hulu, Netflix, Rhapsody si Twitter. Amandoua vin preincarcate cu sisteme de operare Windows 7.

MSI a prezentat produse similare la CES.

Sursa: Geeky-Gadgets
Sursa foto: Geek

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] pentru care interfata Metro e potrivita pentru Windows 8 sunt hibrizii laptop-tableta sau desktop-urile all-in-one cu ecran tactil. In rest, pe laptopuri si desktopuri, e doar o paguba si o grija in plus. O vorba […]

  2. […] https://renne.ro/it/hp-touchsmart-o-noua-definitie-pentru-calcutoare-personale/234 Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this. Bookmark the permalink. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.