HP va produce imprimante 3D din 2014

Scris de

Gigantul Hewlett-Packard se pregateste sa intre de anul viitor pe piata imprimantelor tridimensionale, a declarat Meg Whitman, directorul sau general.

Ea a facut aceste afirmatii la forumul Canalys Channels Platform, care se desfasoara la Bangkok, in Thailanda. Whitman a spus ca este “entuziasmata” in privinta imprimantelor 3D si ca vrea ca HP sa “conduca” in acest segment. “Imprimarea 3D este inca la inceput”, a spus ea miercuri. “Este o oportunitate mare si suntem foarte incantati de idee”, a completat Whitman.
Ea a confirmat ca in laboratoarele HP se analizeaza produsul si a adaugat ca acesta va vedea lumina zilei in cel de-al doilea trimestru al anului viitor.

“Pentru a printa o sticla iti ia intre opt si zece ore”, a spus ea, potrivit The Register. “Este foarte interesant, dar e ca si cum ai urmari gheata topindu-se”, a completat sefa HP.

Ceea ce sugereaza ca gigantul IT cauta sa grabeasca procesul. De asemenea, ea a mai spus ca vrea ca acestea dispozitive sa fie ieftine. In acest moment, pretul imprimantelor 3D este foarte mare, oamenii simpli neputand sa suporte achizitia unui astfel de dispozitiv, situatie care duce cu gandul la calculatoarele anilor ’60. Directorul HP crede ca tehnologia se va maturiza in urmatorii trei ani.

Ce este interesant este ca HP chiar este unul dintre cei mai mari jucatori in domeniul imprimantelor clasice, aceasta fiind o afacere respectabila in cadrul conglomeratului, cu o mostenire imensa si o reputatie pe masura.

In sfarsit, HP intra pe un segment in care chiar are o expertiza si nu vine la spartul targului, asa cum s-a intamplat cu tabletele…

Sursa: The Business Insider
Sursa foto: wallpaperspoints.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.